tirsdag 31. januar 2012

Tips

Et lite tips i en travel hverdag.

Jeg bruker speilet i entreen til "husketavle" for ungenes skoleaktiviteter, på den måten husker mor å sende med gym- og uteklær.



Beskjedene skrives med korrekturlakk og kan lett fjernes med skrapen til den keramiske toppen eller neglelakkfjerner.


Grønn- vårens trend


 
I dagens program av "god morgen Norge" informerte Jotuns interiørekspert om våren trender. En farge som gikk igjen var grønn i ulike nyanser, særlig de duse.

 Dette passet Fruen på Solhaug veldig bra da jeg malte entreen vår i en dus grønn farge i sommer. Fargen "designet" jeg selv og ble kjempefornøyd med den. (Før var veggene fransk grå) Det var litt av en jobb å male, først med kost i panelsprekkene, så med rulle- 2 strøk! Entreen er ganske stor da den jo fortsetter opp loftstrappen.



På bildet ser du konsollbord fra Ikea, vinduet i veggen er inn mot kjøkkenet vårt, på den måten har mor full kontroll på ungene som kommer og går.



Lampen er fra Ikea og heter JONSBO, hjertet med prismen er pynt som jeg har hengt på.




Jeg liker å kombinere gammelt og rustikt med glam ting som fattigmannssølvstakene og prismehjertet. De skoene har eldstemann tatt sine første skritt i.

mandag 30. januar 2012

velkommen inn!


Hei og velkommen inn i Villa Solhaug!
Siden jeg ikke er noe datakyndig blir det nok litt prøving og feiling i starten... MEN jeg ser frem til å dele min interiørglede med dere. Ha en fin ettermiddag, hos oss blir det aking med hele familien.